Dagens namn: Frans, Frank

Rögle kunde inte bryta förlustsvit

Publicerad 2016-11-17

Ishockey. Fyra raka förluster är Rögles facit efter landslagsuppehållet. Den fjärde kom mot Luleå, som vann med 5-3 i Ängelholm.

– Det är skit, vi ger bort matchen. Just nu är jag bara förbannad, sade Rögles Christopher Liljewall till C More.

Gästerna kunde utnyttja hemmalagets ouppmärksamhet fem minuter in på den andra perioden, när Johan Harju med en lång passning frispelade Bill Sweatt som kom direkt från utvisningsbåset och satte 1-0.

Daniel Widing kvitterade med sitt tredje mål för säsongen - hans andra mål mot just Luleå.

Sedan rasslade målen in under matchens slutdel. Luleå gick ifrån till 5-2, men med två sekunder kvar kunde Kevin Marshall snygga till siffrorna med en sista reducering.

Luleå klättrar i och med segern upp på tionde plats. Rögle ligger precis ovanför kvalstrecket, en poäng före Djurgården, och fick dessutom Patrick Cehlin skadad vid 2-4-reduceringen. Cehlin vräkte sig fram, stötte in pucken, blev påkörd mot huvudet bakifrån av en medspelare och fick lämna isen.