Dagens namn: Ragnar, Ragna

Arsenal tog tredje raka

Publicerad 2015-02-01

(TT). Arsenal tog tredje raka segern i Premier League-fotbollen via säsongens hittills största ligavinst - 5-0 hemma mot Aston Villa. Olivier Giroud visade vägen med 1-0 redan i den åttonde minuten, framspelad av Mesut Özil. Elva minuter in i andra halvleken bjöd Giroud tillbaka när han serverade Özil, till 2-0. Åtta minuter senare ökade den skadedrabbade Theo Walcott, i säsongens första ligamatch från start, på till 3-0. Santiago Cazorla satte 4-0 på en straff som gick i mål, trots att den slogs rakt på Aston Villa-målvakten Brad Guzan. Héctor Bellerín, 19, fastställde slutresultatet med sitt första mål på seniornivå.

Arsenal visar därmed finfin form inför derbyt mot Londonrivalen Tottenham. Arsenal ligger femma, två poäng före Tottenham.

Aston Villa har åtta raka matcher utan vinst, sex raka utan mål, och är indraget i bottenstriden.