Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Superstjärnornas nya hobby

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-03-14

Populärt spel bland trendsättare

Mick Jagger och Sharon Osbourne gör det. Robbie Williams och Catehrine Zeta-Jones också. De har alla hakat på den senaste trenden – Bingo.

Mick Jagger, tillsammans med många andra i den internationella kändiseliten, är inbitna bingoutövare. Bingo har på kort tid blivit stort i både USA och Europa. Nya hippa bingoklubbar har blivit populära bland kändisar och unga trendsättare.

I Storbritannien är många bingohallar flashiga lokaler, med stort utbud av mat och underhållning. Här sägs det att Bingo är största intresset för kvinnor mellan 20–25 år. Och där det finns kvinnor – finns det män.

Gala Bingo använder till exempel Sharon Osbourne som affischnamn. Hon har till och med en eget bingospel på sidan, sharonosbournebingo.com. Ibland kan spelarna chatta med henne. Sharon Osbourne har blivit ett stort fan av spelet.

Robbie Williams var med i ett välgörenhetsbingo för bröstcancer och blev först ut med full bricka och kunde högt ropa "Bingo". Vinsten blev en leopardmönstrad handväska av Diane Merrick.

Prins Harry sågs tillbringa över en timme på en bingohall i Reading i Storbritannien. Han var där med flertalet vänner och Prins Harry såg till att bli medlem i klubben. Huruvida det blev vinst eller inte vet nog bara han själv.