Hoppa till innehållAftonbladet

Dagens namn: Mikael, Mikaela

God morgon! Det här hände medan du sov

Publicerad 2018-04-26

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från i natt.

Ex-polis gripen i amerikanskt cold case

Golden State Killer mördade 12 människor och begick minst 51 våldtäkter. På mindre än fem år. Efter 40 års jakt är seriemördaren nu fast – ex-polisen Joseph James DeAngelo, 72, anhölls i natt.
– Vi har tagit honom, säger sheriff Scott Jones.
Läs hela artikeln

Tonårspojke skjuten – svartklädd man jagas

En pojke i nedre tonåren hittades under måndagskvällen skjuten i benet i Västerhaninge. Polisen uppges nu leta efter en svartklädd gärningsman. En förundersökning om grov misshandel har inletts.
Läs hela artikeln
Bil i våldsam krasch i radhusområde

Trumps advokat vägrar vittna om porrstjärnan

Donald Trumps advokat Michael Cohen åberopar femte tillägget i fallet där porrstjärnan Stormy Daniels stämt Cohen och USA:s president.
Läs hela artikeln

Oldsberg säljer drömhuset: ”Fantastiskt ställe”

Ingvar Oldsberg säljer drömhuset på Orust. Utgångspriset är satt till 8,5 miljoner och inkluderar då egen strand, gäststugor och storslagen havsutsikt.
– Det är ett fantastiskt ställe, men jag har inte tiden att vara där, säger Ingvar Oldsberg.
Läs hela artikeln
Uppgifter: Familjen Hysén blir tv-serie

Skandalscener efter Reals vändning i CL

Real Madrid besegrade Bayern München med 2–1 på Allianz Arena. Då stormades planen efter slutsignal av ett flertal åskådare. Enligt The Guardian var de inspringande på jakt efter Franck Ribery.
Läs hela artikeln
Kopplade greppet – efter jättetavlan
SIMON BANK: Real fick lillfingret – tog finalbiljetten

Drömjobbet: Res runt med kompis – få betalt

Är du sugen på en långresa, men semesterkassan skral? Nu finns chansen att ge dig ut på en gratis resa med en kompis i tre månader, och komma hem med mer pengar på fickan än när du lämnade landet.
Läs hela artikeln

Efterlysning: En bostadsminister

DANIEL SWEDIN: De offentliga finanserna gör ett överskott på 46 miljarder kronor i år. Ska de pengarna gå till att rädda en ekonomi som skapat skuldsättning och klassklyftor – eller nya bostäder? Det är en fråga som kräver en bostadsminister som inte skyller ifrån sig.
Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!