En gång Syriens största stad – och landets kommersiella centrum. Men i dag är Aleppo en stad i ruiner.
Se före och efter-bilderna som visar förödelsen.
De sista rebellerna och civila väntar på att evakueras ur östra Aleppo. Enligt det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR) finns runt 3 000 människor kvar, som ska lastas på 60 bussar. 21 bussar väntar också på att evakuera boende i de shiamuslimska byarna Foua och Kefraya, som anses vara regimvänliga och som belägrats av rebeller i flera år, skriver TT.
Därefter ska östra Aleppo vara tömt på rebeller och de civila som levde bland dem – och det fyra år långa och blodiga slaget om Aleppo är helt över.
Stad i ruiner
Den västra delen av staden har kontrollerats av regimen och är trots beskjutning från rebellerna mestadels intakt. Den östra ligger i ruiner, efter att regimen, allierade miliser och ryskt bombflyg under flera månader låtit bomberna regna över stadsdelen. Tusentals civila har dött.
Fotografen Omar Sandiki befinner sig i östra Aleppo och har tagit bilder på flera berömda byggnader – som ärrats av striderna.
Skolan al-Sheebani i Aleppos gamla stad. Bilden överst är tagen år 2008 – den andra den 17 december 2016.
År 2009, när den översta bilden togs på samma skolas gård, var den full av människor. I dag är skolgården öde.
Umayyad-moskén, en av Aleppos och Syriens största moskéer har också drabbats hård av de senaste årens strider mellan Fria Syriska Armén och Assads regimstyrkor.
År 2013 lovade president Assad att moskén skulle byggas upp igen. Minareten totalförstördes i april 2013, medan den var under rebellernas kontroll. Båda sidor anklagade varandra för att ha förstört moskén.
Aleppos stolthet, citadellen i gamla stan, är bland världens äldsta slottsbyggnader – det finns spår från 3000 år före Kristus. Citadellen, som är skyddade av Unesco, rustades upp i början 2000-talet, men har sargats hårt av striderna i Aleppo. Bilden överst är tagen 2010.