3-åring fick träffa sin idol – sopgubben

Publicerad 2016-04-22

Varje dag väntar 3-åringen på att få träffa sin stora idol – områdets glada sopgubbe. Och äntligen slog hennes önskan in, skriver Buzzfeed.

Historien om treårige Brooklyn Andrackes kärlek till sin sopgubbe har spridits som en löpeld över sociala medier den senaste veckan. Brooklyn, som bor i Illinois i USA, har varje vecka i över ett år sett fram emot torsdag då hon äntligen se sin idol och favoritperson – områdets sopgubbe. Brooklyns mamma Traci berättar i ett brev till staden de bor i att hon blir så exalterad varje gång sopgubben, som heter Delvar Dopson, kör förbi att de gör allt för att hon ska hinna vinka till honom – ibland åker de till och med och letar efter honom om de råkat missa tillfället.

– Varje torsdag är jag helt uppfylld när jag ser glädjen vår fantastiske sopgubbe ger Brooklyn bara genom att tuta och vinka till henne med ett stort leende, skriver hon i brevet.

”Mamma, jag är så lycklig”

Så för några veckor sedan beslöt familjen att ge Dopson en av de muffins som blivit över från Brooklyns födelsedagskalas. När han körde förbi på sin vanliga runda bad de honom stanna och Brooklyn överlämnade gåvan.

– Dopson blev helt mållös när han fick muffinsen. Jag förklarade för honom att han gör vår dag varje torsdag och att vi verkligen uppskattar att han tutar och vinkar, säger Traci.

Dopson svarade att han också alltid letar efter Brooklyn eftersom han tycker så mycket om att se henne.

– Han berättade att han har ett möte varje torsdagsmorgon men att han alltid försöker komma i väg i tid så att han hinner se oss.

Efter den speciella dagen då Brooklyn äntligen fick träffa sin sopgubbe var hon ovanligt tyst i bilen på väg till förskolan. När Traci frågade vad det var svarade hon: ”Mamma, jag är så lycklig”

Gav Brooklyn försenad födelsedagspresent

Veckan efter fick Brooklyn ännu en överraskning då Dopson gav henne en försenad födelsedagspresent. Brooklyn blev så glad att hon gjorde en tack-skylt som han nu satt upp i sin lastbil.

Historien om mötet har nu delats tusentals gånger. Dopson själv säger till The Pantagraph att han är glad att så många sopgubbar hört av sig till honom och tackat honom för att han är en fin förebild för deras yrke.

– Det spelar ingen roll om jag är en sopgubbe eller ekonomichef. Vi måste alla upptäcka vår gåva. Jag är mentor till flera barn och det är min passion i livet.

Följ ämnen i artikeln