Hoppa till innehållAftonbladet

Dagens namn: Jenny, Jennifer

Elin kommer inte på Tigers pressträff

Uppdaterad 2011-03-09 | Publicerad 2010-02-18

Tiger Woods verkar få klara sig själv när han ber offentligt om ursäkt i morgon.

Elin kommer inte, rapporterar amerikanska medier.

Ett påstått tal har redan läckt ut.

Tiger Woods ska prata i morgon klockan elva på förmiddagen, lokal tid, inför en mindre grupp på golfklubben TPC Sawgrass i Florida.

Hög säkerhet och inga frågor till Woods är de regler som gäller. Uttalandet kommer att tv-sändas.

Talet har läckt ut

Spekulationerna om vad Tiger ska säga på presskonferensen är redan i full gång. En amerikansk radiostation säger sig ha kommit över en kopia av uttalandet, rapporterar TMZ.com.

Enligt uttalandet blir det ungefär det här vi får höra Tiger säga i morgon: "Det finns ingen annan än mig att anklaga för det här eländet som jag har utsatt min fru och mina barn för. Jag tar på mig det fulla ansvaret för det. Min fru och jag har försökt lösa problemen men tyvärr har det inte fungerat. Vi har beslutat att bo isär och att komma överens om när jag kan få träffa barnen".

Ingen Elin

Sajten TMZ.com avfärdar uttalandet som en fejk med motiveringen att Tiger inte skulle välja självmant att fokusera så mycket på vårdnaden av barnen och sitt äktenskap.

Frågan alla ställer sig är om Elin Nordegren dyker upp vid Tigers pressträff. Enligt den amerikanska sajten Radaronline.com kommer hon inte.

Säkerheten kring golfklubben planeras redan och enligt TMZ.com ska Woods köra in under golfklubben för att osedd kunna ta sig till det rum där han ska hålla presskonferensen.

På den egna hemsidan står det att Tiger Woods kommer att prata inför en mindre grupp av vänner, kollegor och nära medarbetare.

"Tiger kommer att prata om sitt förflutna och sin framtid och han planerar att be om ursäkt för sitt beteende. Samtidigt som Tiger känner att det som har hänt är något mellan honom och hans fru, inser han också att han har sårat och svikit flera andra som stått honom nära. Han har också svikit sina fans."

17.00: LIVE-TV Tiger Woods talar ut

Se första framträdandet efter otrohetsskandalerna med Aftonbladet TV.