Hoppa till innehållAftonbladet

Dagens namn: Jenny, Jennifer

Du är gripen – say cheese

Uppdaterad 2012-03-18 | Publicerad 2012-03-17

Galna frisyrer, extrema tatueringar och bisarra miner.

Här är bilderna som borde få även den mest härdade brottsling att skämmas.

Polisen i Orlando i Florida får nog bita sig i läppen för att inte skratta när det griper det lokala buset. Den ena ser mer galen ut än den andra på polisens så kallade "mugshots" från när de arresteras.

Greps igen – trots frisyrbyte

74-åriga Frances Richards säger definitivt inte "cheese" när hon grips av polisen. I stället visar hon sig från sina arga sida och drar till med en ful grimas när hon arresteras för inbrott och stöld.

Michael Baumbach verkar försöka undvika lagens långa arm genom att byta frisyr. Men troligen hade det gått bättre om frisyrerna var mindre iögonfallande. En rosa hårsvall som ser ut att ha inspirerats av "My little pony" och en Barbieblond kalufs är två av de frisyrer som polisen har fångat på bild.

Pannan täckt av tatueringar

Donald Waits, 66, verkar i stället ha komplex för sitt håravfall. På en bild från 2002 kan man se början på en flint. När han grips tio år senare är håret ett minne blott. I stället är både pannan och huvudet helt täckt med tatueringar.

21-årige Kevin Cutlip har gripits fem gånger det senaste året. Trots att han bytt frisyr är det nog hans märkliga tatuering på halsen dragit till sig polisens uppmärksamhet.