Sju döda – och två barn svårt skadade

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-08-29

Polisen tror att gärningsmannen finns bland offren

Larmsamtalet till polisen skulle leda till en fasansfull upptäckt.

I husvagnen låg sju ihjälskjutna personer, och två skadade barn.

Polisen tror nu att gärningsmannen finns bland offren.

Samtalet kom strax efter åtta på lördagsmorgonen lokal tid. Polisen kallades till New Hope Mobile Home Park, i utkanten av Brunswick i sydvästra Georgia. Där, i en av de permanent uppställda husvagnarna hittades nio offer för en massaker.

Brottsplatsen brutal

– Det var den värsta brottsplatsen jag har sett i min 17-åriga karriär, säger Jimmy Durben, ansvarig för den rättsmedicinska undersökningen, till WFMY News.

En källa inom polisen säger till The Brunswick News att offren ska ha blivit skjutna, men detta är inget som bekräftas officiellt. Polisen berättar också för tidningen att offren är i blandade åldrar.

Inga misstänkta eftersöks

Trettio poliser jobbar just nu med fallet.

Intervjuade grannar i området uttrcykte under dagen stor oro över att de inte fått reda på om några misstänkta varit på fri fot. Senare sade dock polisen att ingen efterspanas i fallet, med andra ord att den eller de skyldiga finns bland de döda.

En granne berättar för Jacksonville News att han inte hörde något från husvagnen på fredagskvällen förutom en skällande hund.

”Min familj är död”

– En av männen som bor där kom hem nu på morgonen. Han kom ut skrikande ”hela min familj är död”. Fem minuter senare kom polisen, säger grannen, som vill vara anynom, till tidningen.

Enligt Jacksonville News kom en kvinna vid lunchtid till platsen i en vit bil. Hon gick ut och pratade med några av de boende.

– De har dödat min pojke, skrek hon sedan.

Kvinnan åkte därefter iväg med en ung man mot huset och pratade med en polis.