Niclas söker någon att fira sin 29:e födelsedag med

Uppdaterad 2016-05-01 | Publicerad 2016-04-30

”Behöver komma ur känslan av att vara ensam”

Här är Niclas efterlysning.

Niclas flyttade till Malmö för sex år sedan, när han hade flickvän. När förhållandet tog slut upptäckte han att han inte skaffat sig så många nya vänner. Nu söker han någon att fira sin 29:e födelsedag med.

– Responsen har varit helt underbar, jag har svarat på lyckönskningar i flera timmar, säger Niclas till Aftonbladet.

Det är i Facebookgruppen ”What do you need help with today buddy?” som Niclas efterlyser ”ett skönt gäng att hänga med” för att fira att han idag, lördag, blir 29 år gammal.

– Jag hade lite planer som gått i kras så jag slängde upp en förfrågan där. Förra veckan lade jag upp en förfrågan om att hänga i parken och det blev bra respons, säger Niclas.

”Lade all tid på mitt förhållande”

Niclas, som bor i Malmö, flyttade dit för sex år sedan. Då lade han all tid på sitt förhållande och skaffade inte riktigt några nya vänner.

– Så när det tog slut för två år sedan stod jag där ensam. Jag vill inte sitta hemma och tänka att jag mår dåligt. Just födelsedagar har varit lite stigmatiserade för mig för det har inte hänt så mycket, säger Niclas, som fått mycket respons på sitt inlägg.

– Jag har säkert lagt två timmar på att svara på alla lyckönskningar. Svaren har varit en blandning av de som relaterar till det jag känner och de som vill hjälpa till. Responsen har varit helt underbar.

Åker till Stockholm

Bland alla förslag så har Niclas nappat på ett speciellt, som kom från ett gäng killar i Stockholm.

– De bjuder på tåg upp och så har de bokat hotell åt mig, men de sa också att jag får göra som jag vill. Så jag kör på det. Sedan är det ett gäng till som hört av sig från Stockholm, så jag får se vad som händer, det beror på vilka som möter upp mig på stationen. Det har blivit en häftig grej det här, som många enats runt. Det känns inte som min födelsedag längre utan det känns som allas födelsedag.

ANNONS