Hoppa till innehållAftonbladet

Dagens namn: Jenny, Jennifer

Dömd våldtäktsman hade flera lik i huset

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-10-31

Den dömde våldtäktsmannen anklagades för nya våldtäkter. När han skulle gripas hittade polisen flera lik i hans hus i Cleveland.

Anthony Sowell.

Den 50-årige Anthony Sowell har suttit 15 år i fängelse för sina våldsbrott. När polisen kom till hans hus i Cleveland för att gripa honom i torsdags hittade de kvarlevorna av minst tre kroppar i hans hus. Senaste uppgiften är att sex kroppar nu har hittats, skriver AP.

Polisen gick först ut med en efterlysning av Sowell när han inte fanns på sin adress. Han kunde senare gripas efter tips från allmänheten.

Två har identifierats

Till en början förnekade han att han var Anthony Sowell, men erkände efter att han fått lämna fingeravtryck.

Två av de döda kvinnorna har identifierats som två svarta kvinnor, uppger AP. De övriga är i väldigt dåligt skick vilket försvårar en identifiering. Polisen har inte kunnat säga hur länge kropparna kan ha legat i huset.

Enligt BBC ska några av kropparna ha hittats ute på tomten. En kropp låg i en grund grav i husets källare.

Söker saknade kvinnor

Polisen har gått ut med en efterlysning på saknade kvinnor i området för att kunna identifiera de andra kropparna. Enligt lokala medier har ett center upprättats dit anhöriga till saknade personer kan gå med något som kan användas som eventuellt DNA-prov.

Polisen utesluter inte att det kan finnas fler än sex kroppar i huset.