Tre personer knivskurna i Malmö

Uppdaterad 2016-09-23 | Publicerad 2016-09-22

Tre personer har blivit knivskurna i Malmö. Två har hittats i Rosengård och den tredje befann sig först på en buss i stadsdelen Värnhem.

– Han hittas senare och grips misstänkt för skadorna på de i Rosengård, säger Anna Göransson, talesperson vid polisen i region syd.

Det var vid 22-tiden som polisen larmades till centrala Rosengård efter något form av bråk mellan ungdomar. Det finns inga uppgifter om hur gamla personerna är men Anna Göransson, talesperson för polisen i region syd, säger att det inte rör sig om vuxna.

– Det är ett större ärende i Rosengård där två personer har knivskador. Sedan larmar en busschaufför att han har en man på bussen med skador från en kniv. Den personen finns inte kvar på bussen när vi kommer fram, men hittas senare och grips misstänkt för skadorna på de i Rosengård, säger Göransson.

Grov misshandel

Alla inblandade är män och han på bussen har sannolikt fått sina skador av någon av männen som hittats i Rosengård. Polisen kommer att genomföra en teknisk undersökning i bussen där man hittat något form av spår. Händelsen rubriceras som grov misshandel. Hur allvarligt skadade de inblandade är kan inte polisen svara på i detalj.

– Jag uppfattar det inte som livshotande, säger Anna Göransson.

Följ ämnen i artikeln