Här är kvinnan som ser ut som Donald Trump

Uppdaterad 2018-04-29 | Publicerad 2018-04-28

Får du alltid höra att du ser precis ut som en kändis? Och i så fall, är den kändisen amerikansk president?

I så fall kan du kanske utmana spanska Dolores Leis Antelo om titeln som Donald Trumps hemliga tvilling.

– Mina döttrar säger att den här bilden kommer att göra mig berömd men jag förstår inte varför, säger Dolores till La Voz de Galicia.

Den ena är en av världens mäktigaste människor och huserar i Vita huset – den andra befinner sig i en mer blygsam bostad på den spanska landsbygden. Men domen på internet är entydig, de måste vara tvillingar som separerats vid födseln. Det skriver den amerikanska tidningen Newsweek om den amerikanska presidenten Donald Trump och spanska Dolores Leis Antelo.

– Mitt foto verkar ha fått stor spridning. Jag tror att det beror på min hårfärg, säger Dolores till lokaltidningen La Voz de Galicia.

Och ja, tänk dig att den där hagen hade varit en golfklubb och arbetsverktyget hade varit en golfklubba. Då kan du kanske föreställa dig att den amerikanska presidenten hade kunnat se ut precis sådär när han förnöjt konstaterar att han gjort ett riktigt vinnarslag på golfbanan.

Spenderar sina dagar på fälten

Dolores har levt hela sitt liv i spanska Cabana de Bergantiños och aldrig varit intresserad av vad som händer på internet. Faktum är att hon inte ens äger en mobiltelefon.

– Jag har aldrig varit nyfiken på att ha en men jag tittar på det mina döttrar visar. De säger att den här bilden kommer att göra mig berömd men jag förstår inte varför, säger hon till den lokala tidningen.

Den spanska kvinnan lever med sin make sedan 40 år och har alltid arbetat på fälten. Just nu är hennes största bekymmer att odla potatis i det torra klimatet.

Följ ämnen i artikeln