Hoppa till innehållAftonbladet

Dagens namn: Jenny, Jennifer

Victoria kan tjäna storkovan på flytt

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-10-26

Får 125 miljoner för en dokusåpa om vardagslivet

LONDON. Beckham kan tjäna storkovan på den tillfälliga flytten från Los Angeles Galaxy till Milan.

Victoria, alltså.

Ett tv-bolag erbjuder 125 miljoner kronor för att få följa fotbollsfrun i hennes nya vardag.

Klirr i kassan David Beckhams tillfälliga flytt till Milano kan ge Victoria rejält med pengar. Ett italienskt tv-bolag erbjuder 125 miljoner kronor för att få följa fotbollsfrun i hennes vardag.

David Beckham, 33, ger inte frivilligt upp sin plats i Englands landslagstrupp och lånas ut till AC Milan under speluppehållet i den amerikanska ligan, MLS.

Hustrun Victoria behöver inte riskera att svälta om hon väljer att följa med till Milano. Enligt Daily Mirror har Posh Spice erbjudits 125 miljoner kronor för att även hon ska jobba för Silvio Berlusconi.

Öppnar plånboken

Premiärministern äger nämligen inte bara AC Milan utan också tre av Italiens största tv-stationer.

Berlusconi är beredd att öppna sin San Siro-stora plånbok för att få Victoria Beckham, 34, att spela huvudrollen i en dokumentärserie. Allt hon behöver göra är att låta ett tv-team följa med när familjen landar i Milano, letar boende, shoppar på Via Monte Napoleone och tar emot vänner som Tom Cruise och Katie Holmes.

Tv-historia

Victoria Beckham tackade ja till ett liknande erbjudande när familjen flyttade till Los Angeles. Tar hon chansen igen skriver hon italiensk tv-historia som tidernas bäst betalda programledare.

Enorm budget

– Budgeten är enorm och det skulle bli en riktigt professionell produktion. När Silvio står bakom en satsning, som är en del av hans mål att utveckla bilden av AC Milan, är alla grepp tillåtna, säger en källa till Daily Mirror.