Kördes ihjäl – på väg till BB

Publicerad 2012-11-08

Rattfyllot rammade minibussen – höggravida Tiffany, 19, var chanslös

Höggravida Tiffany ­Woodham, 19, var på väg till BB när det obegripliga inträffade.

Vid ett rödljus blev hon påkörd av en rattfyllerist – både Tiffany och barnet i magen omkom.

– Jag är så upprörd att jag inte ens kan gråta, ­säger brodern ­Cody ­Breton.

I söndags kväll ringde den höggravida Floridabon Tiffany Woodham, 19, till sin mamma och berättade att hon skulle åka till BB.

Sammandragningarna hade pågått i över en ­timme när hon satte sig till rätta i baksätet på sin minibuss tillsammans med fäst­mannen Zack Rowles, 22.

Men paret kom aldrig fram till BB. Vid ett rödljus blev minibussen påkörd av en rattfull Thomas Dick, 37. Hela minibussens bakdel trycktes ihop när Dicks van dundrade in i den med full kraft och värst skadades vänstra sidan – där Tiffany satt.

19-åringen dog på ­ väg till sjukhuset och trots att läkarna gjorde flera ­försök gick inte heller det ofödda barnet att ­ rädda.

”Kan inte ens gråta”

– Jag är så upprörd att jag inte ens kan gråta. Jag inte sätta ord på det, säger ­Tiffanys bror Cody ­Brenton till den lokala tv-stationen Bay News 9.

Enligt polisrapporten ska Thomas Dick ha kört i 130 kilometer i timmen då han krockade med den stillastående minibussen. Ett utandningsprov visade att han hade mer än dubbelt så mycket alkohol i blodet än vad som är tillåtet i Florida.

Dick misstänks nu för två mord, två fall av vållande till allvarlig kroppsskada och rattfylla.

”Vila i frid”

Kort efter att lokala ­medier rapporterat ­om ­tragedin översvämmades Tiffanys Facebooksida med hälsningar från nära och kära.

”Vila i frid Tiffany och baby Novalee. Ni kommer att finnas i mitt hjärta för evigt och er familj finns i mina böner”, skrev en av 19-årigens vänner.

Flera vänner uppmanade också folk att skänka pengar till familjen, för att ­åtminstone hjälpa dem med begravningskostnaderna mitt i all sorg.

ANNONS