Elin försvann efter sex-sms

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-03-20

Amerikansk press: Hon har inte setts till på två dagar

LOS ANGELES. Tiger Woods grova sex-sms har drivit Elin Nordegren på flykt.

Sedan två dagar tillbaka är hon spårlöst försvunnen från parets hem i Florida.

Nu spekuleras det i att hennes makes chockerande sms till älskarinnan och porrstjärnan Joslyn James har knäckt deras äktenskap för gott.

Knäckt förhållande? Så sent som i förra helgen återvände Elin Nordegren till parets gemensamma hem. Men kan hon vara på väg bort igen.

– Tar de sig igenom det här är det ett under, säger en person med insyn i parets förhållande till Aftonbladet.

I går rapporterade både New York Post och Tmz att Elin försvunnit från det hem hon delat med sin man och som hon så sent som i förra helgen återvänt till.

Om Tiger Woods hade något anseende kvar efter otrohetsskandalen som rullades upp i november i fjol torde det vara borta nu.

De sms han under det andra halvåret förra året skickade till porrstjärnan vittnar om en man med enormt kontrollbehov som fantiserar om hårdhänt sex med kuvade kvinnor.

– Inom psykiatrin kallas det ”våldtäktsfantasier” skriver National Enquirer.

Mycket censureras

För Tiger Woods är det enda positiva med Joslyns avslöjande att hans sms är så grova och så chockerande att en rad medier i USA inte kunnat publicera dem.

När nyhetsbyrån AP rapporterade om golfmiljardärens sexfantasier censurerades mycket av innehållet. Också Aftonbladet har valt att inte återge tvåbarnspappans fantasier i sin helhet.

Har över 1?000 sms

– Jag vill att andra ska kunna ta del av det jag fick höra och inte bara döma mig för att ha varit med en gift man, säger Joslyn James.

Tiger Woods och hans stab av advokater, rådgivare och manager har ännu inte kommenterat publiceringen på älskarinnans hemsida.

Kanske vågar de inte. Joslyn James har redan varnat för att hon kommer att avslöja ännu mer om golfstjärnan inom kort. Hittills har hon offentliggjort drygt 100 av Tiger Woods påstådda sms.

– Totalt har jag över 1?000 stycken, säger älskarinnan vars riktiga namn är Veronica Siwik–Daniels.

I de som hittills publicerats tar tvåbarnspappan Tiger upp ämnen som toalettsex, trekanter och strypsex.

Den 29 augusti i fjol skriver han, ”Nästa gång vi ses är det bäst att du ber. Om du inte gör det på rätt sätt kommer jag att smiska, slå, bita och (censur) dig till underkastelse”

Sen blir det värre. Tiger skriver att han vill strypa Joslyn.

”Vad jag än önskar. Du är min”.

Av alla älskarinnor Tiger Woods haft rapporterades det tidigare i veckan att Elin haft svårast att komma över golfstjärnans förhållande med porrstjärnan.