Hoppa till innehållAftonbladet

Dagens namn: Hildegard, Magnhild

Ut i Trädgården!

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2007-05-28

Nu kan du återigen dansa dig svettig utomhus – Trädgården öppnar i juni.

En hel bukett av klubbar samsas hos Trädgården i sommar.

Billig öl, liveuppträdande och korvmenyer ingår också i floran.

Trädgården vid Klara Sjöstrand kör klubbverksamhet för femte året i rad i sommar, premiären blir 1 juni. I år koncentreras verksamheten till helgen och varje kväll bjuds det på tre olika dansgolv och ett eller två liveuppträdanden.

Utomhus spelas pop/indie/ electro clash, ett dansgolv är inriktat på techno och electro och ett annat på hiphop och r’n’b.

Lär besökarna något

– Vi har tagit in ett gäng olika klubbar, en stor skörd som vi plockat med oss. De är utvalda baserat på att de är vänliga själar som är folkliga men som ändå lär besökarna något, säger Jakob Grandin, klubbarrangör.

I knippet finns bland andra Eros video, Russian springbreak, Team Skidoo, La vida locash och Trädgårdens egen husklubb Don.

Blomkuddar

Blomsterkärleken hos Trädgården är lika påtaglig som vanligt, men i sommar kommer den synas i en ny form.

– Det blir lite mer pixligt och grafiskt blommigt. Blommorna kan man se i allt från kuddar och bord till trycksaker och ljus, säger Jakob Grandin.

Han tror och hoppas på en blandad publik.

– Jag tror att det kommer att vara en mer kräsen och musikinriktad publik till en början, sen hittar vanliga Conny och Lisa hit och de är också jäkligt trevliga. Jag hoppas även få hit lite äldre människor i år.

”Korvbar”

På menyn finns enkla grillgrejer, med en utökning på korvsidan. Det kommer att erbjudas sju olika sorters korvmenyer, ihopsatta för att ge en extra smakupplevelse. Till exempel en exklusiv

fransk korv med en holländsk öl.

– Jag tycker om öl och vill ge lite mer kvalitet på alla fronter, säger Jakob Grandin.

Sofia Larsson

Aftonbladet

ANNONS