Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Schlagerbingo – stor final

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-03-14

Spela och önska schlagerfavoriter

Nu är det sista chansen att spela Schlagerbingo på svenskaspel.se. Samtidigt kan du lyssna på radio, chatta och delta i tävlingar.

– Schlagerradion är till för våra spelare och det är efter dem har vi anpassat innehållet, säger Nicole Melleroth, projektledare för Bingo på svenskaspel.se.

För sista gången detta år kan du spela Schlagerbingo på svenskaspel.se. Schlagerbingon är öppen mellan 16 och 24, fredag, lördag och söndag. Jackpotten är garanterat minst 1 000 kronor. Det är ett klassiskt bingospel och jackpotten går ut om någon får Bingo inom 13 nummer.

Radiosändning

Samtidigt kan du lyssna på schlagerradion och önska låtar. Passa på, eftersom det är sista helgen.

– Vi sänder mellan 17 och 21, fredag, lördag och söndag, säger Nicole Melleroth.

– Det har blivit en riktig succé bland spelarna som önskar låtar genom hela sändningen.

Radiosändningen är svenskaspels.se:s egen. På fredagar är det Linn Elmstedt som befinner sig i radiostudion. Hon jobbar bland annat med TV4:s radionyheter. På lördagar och söndagar är det Markus Trautmann som står för radiosnacket. Han har jobbat både på Radio Stockholm och Svenska Favoriter.

– Det är erfarna radiopratare och sändningarna är professionella, säger Nicole Melleroth.

Önskelåtar

Tillsammans med programledaren sitter en chattvärd som bland annat kommer att skicka ut frågor om önskelåtar. Det går att önska direkt via chatten. Diskutera allt mellan himmel och jord, väder och vind. Gick rätt låtar vidare? Vem eller vilka vinner finalen?

Hur stor är chansen att just min låt spelas?

– Det beror helt på hur många som önskar låtar just då. Är det många får programvärden spela den som är mest önskad, förklarar Nicole Melleroth.

– Är efterfrågan stor får vi kanske lägga in speciella önskestunder.

Genom att klicka på en ikon längst upp på sidan för spelet väljer spelarna själva om det vill lyssna på radioprogrammet eller inte. Vill du inte spela Bingo kan du går det bra att bara lyssna på radion.

Under radiosändningarna blir det frågetävlingar och deltagarna kan vinna presentkort. Frågorna handlar om det mesta, så den om är allmänbildad är definitivt med i matchen.

Du kan spela direkt från aftonbladet.se. Logga in i spelarfönstret längre ner på sidan. Är du inte kund hos svenskaspel.se blir du det lätt genom att klicka på "Bli kund" och följa de enkla instruktionerna.