Maiden vann med 5–2

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-07-26

Steve Harris slog in sista målet

Som traditionellt sig bör, laddade Iron Maiden med en fotbollsmatch inför kvällens stundande konsert.

Aftonbladet följde den spännande matchen, där de laddade engelsmännen slog svenskarna med hela 5–2.

Första halvlek igång

Med bland annat Thomas Ravelli som målvakt gör Sverige 1-0, men strax innan paus reducerar England till 1-1. Glenn Hysén är domare i den spännande matchen och Iron Maiden är klädda i blågult.

Vattenpaus

Efter en längre vattenpaus tar Paddingtons finest, ett gäng från puben Paddington i Göteborg, ledningen igen och drämmer in 2–1.

Glädjen är dock inte långvarig. Endast två minuter senare reducerar Maiden-gänget till 2–2 igen.

Vid detta laget är Maiden rejält på hugget och Ravelli hittas i en klassisk Ravelli-pose, vrålandes på gräset framför sitt mål.

Andra halvlek igång

Matchen kickas i gång igen och denna gång slås första målet in av engelsmännen. Målgörare är okänd, men enligt Aftonbladets utsände ska Steve Harris ha varit inblandad i målet genom passningsspel.

3–2 till England och spänningen är olidlig.

Plötsligt byts Sveriges målvakt Thomas Ravelli ut. Anledningen är oklar.

Ny vattenpaus

Det är en av sommarens varmaste dagar och fotbollsspelarna lider av värmen. I en stor hink med vatten doppar de sina huvuden för att svalka sig.

Matchen kom i gång igen, men med en trött Harris som får en klapp på axeln av en lagkamrat. Lite kämpevilja finns dock kvar i benen och engelsmännen slår in 4–2 mot Paddingtons Finest.

Steve slår in 5–2

Steve är explosiv.

Under de senaste 45 sekunderna har han haft två riktigt bra målchanser. Ännu dock inget mål.

Men plötsligt brakar det loss och stjärnan slår in 5–2. Svenskarna ligger nu risigt till ...

Matchen över

Så hörs visselpipan ljuda över planen. Matchen är över och Iron Maidens gäng har besegrat svenskarna med 5–2.