Goda tillbehör till grillmiddagen
Uppdaterad 2020-07-17 | Publicerad 2019-05-15
Grillsäsongen är i gång och recept på nya, goda tillbehör är kul. I Per Ehrlunds kokbok Grilla mer hittar du recept på både grillade och rökta tillbehör.
Rökig potatis, böngryta, chilisås och picklade körsbärstomater. Här är recept på fyra härliga tillbehör till grillkvällen. Recept ur kokboken Grilla mer av Per Ehrlund från Semic förlag.
Fylld rökig potatis
En bakad potatis som gömmer en god, rökig bönröra under en smakrik potatiscrème och ett knaprigt lock. Ett väldigt gott tillbehör till grillade revbensspjäll.
Chilidressing
En bra dressing lyfter vilken råvara som helst. Styrkan väljer du helt själv med mängden chili.
Böngryta
Kryddigt, nyttigt och gott.
Picklade körsbärstomater
Ett bra grundrecept som funkar till det mesta du vill pickla.
Samtliga recept ur boken Grilla mer (Semic) av Per Ehrlund.
<div data-tipser-pid="5f10385d9c4ead0001f5904b" data-tipser-view="compact"></div>