Unibet ingår flerårigt partnerskap med NHL

Unibet ingår ett flerårigt avtal som innebär att man blir officiell partner till NHL i Sverige. Med sitt partnerskap kommer Unibet därför, som första svenska spelföretag få tillgång till massvis av marknadsföringsrättigheter som kan förbättra kundernas upplevelse. 

Första svenska spelföretaget att ingå partnerskap

Kindred Group:s flaggskeppsvarumärke Unibet blir officiell partner till NHL (National Hockey League) i Sverige efter att ha kommit överens om ett flerårigt avtal. Detta kompletterar därmed sitt befintliga partnerskap med New Jersey Devils. 

Som det största bettingbolaget i Sverige kommer Unibet med sitt partnerskap ha tillgång till olika marknadsföringskampanjer för deras sporterbjudande. Unibet erbjuder redan i dag ett sylvasst utbud av ishockey, men hoppas kunna ge sina kunder en bättre upplevelse med sitt nya partnerskap. 

“Jag är mycket stolt och glad över att Unibet är det första spelföretaget i Sverige att bli en officiell sponsor för NHL. Genom partnerskapet hoppas vi kunna öka intresset för NHL. Det ska bli väldigt spännande att följa NHL under de kommande åren, sa Philip Lagström, Country Manager, Unibet Sverige. 

Skräddarsydda marknadskampanjer

Med det nya partnerskapet kommer Unibet att få tillgång till varumärkesrättigheter, däribland NHL-märken och logotyper. I en del av affären ingår även att kunna ge sina kunder ett skräddarsytt material riktat mot kunder för att öka intresset.

Sportrader som redan är NHL:s officiella leverantör av sportbettingrättigheter kommer hjälpa spelföretaget med annonsdriven marknadsföring och har sedan tidigare främjat andra regionala sportpartnerskap utanför Nordamerika. 

Även NHL:s Vice President John Lewicki är nöjd över det nya partnerskapet och säger följande: 

“Vi är glada över att ha Unibet som officiell partner till NHL. Kindred Group och dess varumärken är välkända för sitt engagemang för ansvarsfullt spelande. Vi välkomnar denna möjlighet att arbeta med Unibet för att fortsätta engagera vår robusta och växande hockeyfanbase i Sverige”.

Om Kindred Group

Svenska Kindred Group har sitt flaggskepp i spelsidan Unibet som lanserades redan 1997. Koncernen har över 30 miljoner spelare på sina nio olika spelsidor och är världsledande onlinespelsoperatör i Europa, USA och Australien. 

Kindred Group har över 2000 anställda och finns listade på Nasdaq Stockholm Larg Cap där aktien nyligen minskade, vilket vi tidigare rapporterat om. Läs mer här.

Spelföretaget är även medlem i European Gaming and Betting Association (EGBA) samt en av grundarna i IBIA (International Betting Integrity Association).

Fler nyheter