Speljätten Play’n GO slår rekord i antal snurr

Nästan en kvarts miljard rundor spelade på en dag

Den 1 november slog Play’n GO rekordet med nästan en kvarts miljard spelade rundor, vilket är en milstolpe för det nästan 20 år gamla företaget. 

Årets framgångar inkluderar lanseringar med stora Tier 1-kunder som Sky, Sisal, BetMGM och Betway. Företaget har också expanderat till landbaserade miljöer för första gången, bland annat lanserades Book of Dead i William Hills egna butiker. 

Speltillverkaren har också erhållit licenser i flera iGaming-stater i USA och genomfört globala Network Leaderboard-kampanjer som sträcker sig över flera länder och operatörer.

Hårt arbete har lagt grunden

Play’n Go som ligger bakom flera populära spel på marknaden, bland annat Book of Dead, menar på att det är hårt arbete som lagt grunden till succén. Magnus Olsson, Chief Commercial Officer på Play’n GO, kommenterade i ett officiellt pressmeddelande:

Att fortsätta slå våra egna rekord är ett bevis på allas hårda arbete på Play’n GO och på spelarnas aptit världen över för våra spel”. 

Han fortsatte och hoppas på att fler rekord kan slås:

“Våra titlar fortsätter att vara extremt lockande för de miljontals unika spelare som njuter av våra spel varje dag, och med storsläpp som Gargantoonz kvar på listan för 2023 kan vi avsluta året med fler rekord satta”. 

Jag är verkligen stolt över hela vårt team på Play’n GO, och det är fantastiskt att alla belönas med en ny all-time high”, avslutade Olsson.

En speltillverkare i framkant

Play’n GO:s spel uppskattas av över en miljon spelare varje dag, vilket ytterligare stärker företagets position som en ledande aktör inom den globala spelindustrin. 

Denna framgång kommer samtidigt som företaget fortsätter att fokusera på innovation och kreativitet för att erbjuda spelupplevelser i framkant. Med fler spännande projekt och lanseringar planerade för framtiden ser Play’n GO ut att behålla sin starka ställning och fortsätta imponera på spelvärlden.

Fler nyheter: