Ny speltillverkare gör entré

Som om det inte vore nog med spel på casinomarknaden så gör en ny speltillverkare entré, Octoplay. Redan nu har man producerat fram tre spel som kommer att finnas exklusivt hos Betsson. 

Tre nya slots är skapade

Octoplay som drivs av den tidigare speldirektören på Evolution och Red Tiger, Carl Ejlartsson har nyligen lanserat sina tre första slots

Spelen från Octoplay: 

  • Heavy Anchor
  • Hot Harvest
  • Pearly Shores

Med sina nya spel vill man nå ut världen över och kommer därför ta licenser där det krävs. Idag har man redan en licens på Malta (MGA) och i Rumänien (ONJN). 

“Octoplay är glada att kunna erbjuda content på reglerade marknader och följer en tydlig strategi där vi kommer att ta licenser på alla marknader där det krävs”, säger Carl i ett pressmeddelande.

Octoplay lanseras exklusivt hos Betsson Group

Den nya speltillverkaren Octoplay har nyligen lanserat tre spel, dessa kommer till en början endast finnas tillgängliga på de spelsidor som omfattar Betsson Group. 

Jesper Svensson, VD på Betsson Group, sa följande: “Carl och hans team har en hög branschkunskap. Octoplay-integrationen är en klar vinst för Betsson eftersom vi fortsätter vår strävan att erbjuda våra spelare de allra bästa spelen på marknaden.”

Det var inte bara Betsson Group som var nöjda utan även Octoplay är tacksamma över att ha skapat ett första samarbete med spelföretaget. 

“Betsson Group är ett av branschens toppnamn, vi är tacksamma och stolta över  möjligheten att ge dem vår innovativa svit av nytt innehåll. Den här affären är ett bevis på kvaliteten på våra spel och den framåtblickande produktvisionen på Betsson Group”, sa Ejlartsson.