Book of Dead lanseras på fysisk mark 

Världens populäraste spel, Book Of Dead, ska nu göra debut på fysisk mark. Den svenska speltillverkaren Play’n Go avslöjade i början på juli månad att spelet nu även kommer att finnas tillgängligt på fysisk mark. 

Samarbete med William Hill 

I sin strävan om att växa och fortsätta med nya innovationer i Storbritannien kommer det nu att finnas Book of Dead i William Hill:s butiker runt om i landet. 

William Hill har idag 1450 olika butiker i Storbritannien och än så länge har man fått ut Book of Dead i 100 av deras butiker. Tanken är att finnas i samtliga butiker inom kort. 

William Hill har även samarbete med andra speltillverkare och erbjuder totalt 5800 FOBT-maskiner i sina butiker.

Tidigare funnits på kryssningsfartyg

Förutom onlinemarknaden har Play’n Go haft Book of Dead på olika kryssningsfartyg, där spelet också gjort stor succé. Med sitt nya partnerskap hoppas man på att bli en ny favorit hos spelarna även i William Hills spelbutiker. 

De båda spelföretagen ser fram emot samarbetet och i ett pressmeddelande hintade Johan Törnqvist, VD och medgrundare hos Play’n GO att man ska fortsätta utveckla spelautomater på fler fysiska ställen:

Detta är en viktig dag i vårt företags historia och ett testamente till det hårda arbetet och expertisen hos alla på Play’n GO. Jag är glad över att se världens mest populära online-spelautomat, Book of Dead, göra sin efterlängtade fysisk debut i  Storbritannien”. 

“Men det här är bara början. Det finns en mängd möjligheter att ta det allra bästa av iGaming till andra fysiska miljöer, särskilt på den snabbt föränderliga amerikanska marknaden”. 

Även Ian Mille, UK Director hos William Hill anser att det är rätt väg framåt och tror att samarbetet kommer bli väldigt lyckat. 

Jag är säker på att kunder över hela Storbritannien kommer att tycka om att ta med Rich Wilde på ett äventyr för att hitta Book of Dead, precis som de har gjort i vårt onlineutrymme i många år”.

Om Play’n Go

Play’n Go startades i Växjö, Sverige år 2005. Sedan starten har man utvecklats och är idag en av världens största speltillverkare online och tillhandahåller en portfölj av titlar till reglerade casinooperatörer i över 25 jurisdiktioner. 

Förutom utveckling av olika spel tillhandahåller Play’n Go även backend-tjänster och lösningar för att se till att operatörerna är utrustade för att erbjuda den ultimata spelupplevelsen.

Fler nyheter