Bet365 lägger till Swish bland betalningarna

Bet365 har genomgått en positiv förändring för sina betalningar. Bland annat har man nu lagt till Swish som insättningsmetod samt lagt till Trustly som uttagsmetod vilket gör att alla betalningar sker på direkten. 

Smidiga insättningar med Swish

Idag erbjuder många casinon på den svenska marknaden Swish som betalmetod och nästa att lägga till tjänsten är bet365

Med Swish får spelare en säker och smidig betalmetod som används av över 8 miljoner människor. Metoden innebär direkta insättningar och bet365 kan även öka i popularitet.

Uttag på direkten med Trustly

Det mångsidiga spelföretaget har tagit nya kliv på den svenska marknaden genom att erbjuda Swish, men det är inte den enda förändringen. Numera erbjuder också bet365 uttag med Trustly

Tidigare har bet365 haft en utbetalning via banköverföring vilket har gjort spelarna upprörda då insättningar alltid funnits med Trustly. 

Förutom att banköverföringar haft ett lägsta uttag på 400 kr, så dröjde det också 1-5 bankdagar innan spelarna fick se sina uttag på sitt konto. 

Låga insättningar och uttag

Efter lanseringen av Swish och uttag med Trustly har en del spelare uttryckt sig positivt på sajten. En spelare skrev till vår guide enligt följande: 

Med Swish känns det som att bet365 är i fas med den svenska marknaden. Den största fördelen i mitt tycke är uttagen med Trustly som sker på direkten. Dessutom gillar jag att man kan ta ut mindre summor”.

Hos bet365 har man satt lägsta insättning till 50 kr och detsamma gäller för uttag när spelare använder Trustly.  

Vem är bet365?

Bet365 tillhör ett av världens största spelföretag och är det populäraste när det kommer till sportspel online. Spelföretaget grundades 2000 och har idag över 7000 anställda och har över 90 miljoner kunder. Bolaget som grundades i Stoke har även under flera år varit fotbollslagets huvudsponsor.

Fler nyheter