Teteh Bangura gjorde två mål när kompisen Mohamed var skadad mot Mjällby.

I sin comeback visade Mohamed vem det är som är AIK:s stora anfallsstjärna.

Efter en dryg halvtimme hade 21-åringen redan gjort två mål mot Elfsborg.

AIK Fotboll

Mohamed Bangura fick skadeproblem och missade segermatchen mot Mjällby. Då stal kompisen Ibrahim Teteh Bangura showen med två mål. Mot Elfsborg var Mohamed tillbaka och visade klass.

21-åringen inledde målskyttet efter 25 minuter efter gott samarbete Banguras emellan. Teteh stod för en vacker mottagning när han vände bort sin försvarare och avslutade. Jesper Christiansen räddade men returen gick rakt ut till Mohamed som kunde lägga in 1-0 i öppet mål.

Hult reducerade

Drygt fem minuter senare var det dags igen. Mohamed fick då bollen utanför straffområdet, siktade och tryckte in tvåan vid den bortre stolpen. En chockstart av nederlagstippade AIK mot topptippade Elfsborg.

Hemmalaget kunde ändå väcka hoppet bara minuter senare när David Elm spelade fram Niklas Hult som stötte in reduceringen. I andra halvlek gjorde David Elm sedan 2-2 vilket blev slutresultatet.