Det var på väg att bli ett drömresultat – Kazakstan höll på att sno alla tre poängen hemma mot Irland.

Men med två mål på två minuter grejade irländarna en 2–1–seger.

Sverige lottades i VM–kvalgrupp C där Tyskland utan tvekan är den favorit till att ta hem gruppen. Bakom finns Blågult som tillsammans med Österrike och Irland utmanar tyskarna eller kämpar om en andraplats.

Blågult har inte inlett kvalet, men var förbundskapten Erik Hamrén och spelarna på väg att få en tidig present.

Kairat Nurdauletov gav Kazakstan ledningen hemma mot Irland några minuter före halvtid. Irländarna jagade sedan kvitteringen, men såg ut att bli utan poäng.

Men i slutminuterna kom den sanslösa vändningen.

Keane och Doyle nätade

Irland fick straff och i den 89:e minuten tryckte Robbie Keane in 1–1 och ordnade en poäng.

Det var dock inte slut där.

På stopptid kunde inhopparen Kevin Doyle trycka in 2–1 och fixa en seger för Irland.

Sverige inleder VM–kvalet mot Kazakstan på tisdag.