Uppdaterad 2012-02-05 | Publicerad 2012-02-04

Först buades han ut efter flera missar.

Sedan svarade Lionel Messi genom att göra mål nummer 23 den här säsongen.

Det målet betydde att Barcelona slog Sociedad med 2–1.

Publiken på Camp Nou är van vid att Lionel Messi oftast gör mål när han får chansen. Men i kväll var det annorlunda.

Messi, som missade straff mot Valencia i cupen senast, hade flera riktigt bra lägen i den första halvleken – men missade.

När Messi gick förbi Sociedads utrusande målvakt Claudio Bravo i andra halvlek trodde nog de flesta på ett mål från argentinaren.

Men han missade igen och fick då ta emot burop på Camp Nou.

Gjort 23 mål

Messi började nog få lite jobbiga tankar efter tre matcher utan mål.

Men då slog argentinaren till och ordnade 2–0 för ”Barça”. Det var hans 23:e mål den här säsongen, en fullträff bakom Real Madrids Cristiano Ronaldo.

Direkt efter målet reducerade Sociedad genom Carlos Vela och det satte lite nerv i matchen. Men närmare än så kom aldrig bortalaget.