Frank de Boer.

Frank de Boer har vunnit sin första serie A-match med Inter.

Det ska han tacka Mauro Icardi för.

På stopptid sköt han in 2-1 mot nykomlingen Pescara.

Inter ägde det mesta av bollen, hade flesta fasta situationer och flest avslut mot mål. Men det var hemmalaget som tog ledningen.

Kalldusch för Inter

Jean-Christophe Bahebeck gjorde 1-0 till Pescara i den 63:e minuten. Då såg det jobbigt ut för Inter som hade inlett serie A med en förlust och en oavgjord match.

Men i den 77:e minuten kom kvitteringen. Mauro Icardi blev serverad av Ever Banega och ordnade 1-1.

Pescara hade flera bra målchanser i matchen, men Inter-målvakten Samir Handanovic räddade bortalaget flera gånger. I slutminuterna kom avgörandet.

Nätade på stopptid

På stopptid lyfte Banega en boll mot straffområdet. Alberto Aquilani i Pescara satte fram huvudet och nickade bollen. Tyvärr för hans del gick den mot Icardi, som tog med sig bollen och iskallt sköt in 2-1 till Inter.

Frank de Boer tog över Inter inför säsongen och vann i kväll alltså sin första match i serie A.