Här ville Cavani ha straff.

Zlatan Ibrahimovic byttes in i den 66:e minuten.

Då avgjorde Montpellier och slog ut PSG ur cupen.

– Man kontrollerar läget bättre när man startar på planen, säger Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic har flera gånger sagt hur viktigt det är att vinna titlar och att franska cupen är något som PSG verkligen vill vinna. Men nu är stjärnlaget utslaget redan i sextondelsfinalen.

Ibrahimovic bänkades från start och fick se Daniel Congre ge Montpellier ledningen. Edison Cavani kvitterade dock tio minuter senare.

Bara två minuter senare fick Cavani ett jätteläge att ge PSG ledningen – men stjärnan brände öppet mål.

Ville ha straff

Ibrahimovic byttes in i den 66:e minuten. Mindre än tre minuter senare tog Monpellier ledningen efter att Victor Montano satt 2-1.

Med fem minuter ville PSG ha straff när Cavani fälldes i straffområdet, men domaren friade. Zlatan fick ett bra läge att kvittera i anfallet efter, men avslutet gick utanför.

Montpellier är därmed vidare till åttondelsfinal i franska cupen.

– Vi roterar i laget. Det är många matcher framöver så det gäller att vi utnyttjar alla spelare, säger Zlatan i sin app "Zlatan unplugged" på frågan om hur han ser på att PSG inte började med sin bästa elva.

– Det är lite svårt att komma in i det tycker jag. Man kontrollerar läget bättre när man startar på planen, fortsätter svensken.