...och här är alla böcker

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-06-02

Nyfiken på när din favoritbok kommer?

Här hittar du planen för när böckerna säljs med Aftonbladet.

2-4 juni, Festmat

Festmat för sommaren. Bland annat stjärnkocken Leif Mannerströms fisk- och skaldjursburgare.

9-11 juni, Grillat

Kött, korv, fågel och fisk. Jonas Borssén lär dig att grilla kyckling med mango- och ruccolasallad.

16-18 juni, Italienskt

Lär dig laga italienska matälskaren Nikko Amandonicos rigatoni med karljohansvamp och salsiccia.

23-25 juni, Bufférätter

Smårätter, tapas. Till exempel Monika Ahlbergs gratinerade chevré med fikon och granatäpple.

30 juni–2 juli, Asiatiskt

Asiatiskt och orientaliskt. Sara Begner ger dig recept på wokad ananas med ingefärshonung.

7-9 juli, Grilla mera

Tv-kocken Paul Svensson om hur du lätt fixar vit sparris i smörpapper med schalottenlök och dragon.

14-16 juli, Lättlagat

Karin Franssons potatisblinier med dill är perfekta för utflykten, stranden och picknicken.

21-23 juli, Drinkar

Lajla Johansson blandar svala drinkar till heta dagar.

Till exempel frozen strawberry daiquiri.

28-30 juli, Syndigt gott

Desserter, glass och choklad. Elisabeth Johansson tipsar om hur man gör jordgubbsmaränger.

4-6 augusti, Fisk & skaldjur

Bland annat tipsar stjärnkocken Melker Andersson om hur du bäst lagar en tonfisk Niçoise.