...och här är alla böcker
Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-06-02
Nyfiken på när din favoritbok kommer?
Här hittar du planen för när böckerna säljs med Aftonbladet.
2-4 juni, Festmat
Festmat för sommaren. Bland annat stjärnkocken Leif Mannerströms fisk- och skaldjursburgare.
9-11 juni, Grillat
Kött, korv, fågel och fisk. Jonas Borssén lär dig att grilla kyckling med mango- och ruccolasallad.
16-18 juni, Italienskt
Lär dig laga italienska matälskaren Nikko Amandonicos rigatoni med karljohansvamp och salsiccia.
23-25 juni, Bufférätter
Smårätter, tapas. Till exempel Monika Ahlbergs gratinerade chevré med fikon och granatäpple.
30 juni–2 juli, Asiatiskt
Asiatiskt och orientaliskt. Sara Begner ger dig recept på wokad ananas med ingefärshonung.
7-9 juli, Grilla mera
Tv-kocken Paul Svensson om hur du lätt fixar vit sparris i smörpapper med schalottenlök och dragon.
14-16 juli, Lättlagat
Karin Franssons potatisblinier med dill är perfekta för utflykten, stranden och picknicken.
21-23 juli, Drinkar
Lajla Johansson blandar svala drinkar till heta dagar.
Till exempel frozen strawberry daiquiri.
28-30 juli, Syndigt gott
Desserter, glass och choklad. Elisabeth Johansson tipsar om hur man gör jordgubbsmaränger.
4-6 augusti, Fisk & skaldjur
Bland annat tipsar stjärnkocken Melker Andersson om hur du bäst lagar en tonfisk Niçoise.